میوه سنجد تلخ که دارای بوی مطبوعی است حاوی ترکیباتی مانند ویتامین C و E به مقدار زیاد و ویتامین A و ویتامین های گروه B به مقدار کمتر و مواد دیگری مانند پیگمانهای کارتنوئیدی، ایزومنتول، فلاونول گلیکوزید، فلاونوزیدها ،فسفولیپیدها، اسیدهای چرب، پکتین و تانن، اسیدهای سیتریک و تارتاریک و قند های احیا کننده می باشد و پوست ساقه این گیاه حاوی آلکالوئیدی بنام هیپوفائین می باشد.
نوشته سنجد تلخ اولین بار در گیاهان دارویی پدیدار شد.
real estate marketing ottawa | 2020 | home for sale
real estate marketing ottawa | 2020